Rodila prošlog mjeseca
25

Ashley Graham objavila fotografiju na kojoj doji blizance: Bilo je teško, ali je vrijedilo

I. B.
Ashley Graham mjesec dana od porođaja pokazala svoje blizance (Foto: Instagram)
Ashley Graham mjesec dana od porođaja pokazala svoje blizance (Foto: Instagram)
Slavna plus size manekenka Ashley Graham porodila se prije nešto više od mjesec dana, a sada je prvom fotografijom sa blizancima raznježila obožavatelje.

Dolaskom blizanaca na svijet, Ashley je naglasila kako će uzeti neko vrijeme da se posveti svom oporavku, ali i porodici. Sada, objavila je prvu fotografiju sa sinovima te istom izazvala brojne reakcije.

"Oni su moj najveći podsjetnik da sam u stanju uraditi teške stvari. Nije bilo jednostavno, ali je vrijedilo. I dalje ne mogu vjerovati da imam troje djece. Jedva čekam da podijelim s vama svoje porođajno i postporođajno iskustvo" napisala je manekenka koja nikad nije skrivala svoju želju za proširenjem porodice.

U objavi je otkrila i imena sinova, a zovu se Malachi i Roman.

"Ne mogu opisati riječima koliko sam ponosan na tebe", napisao je Ashleyin suprug Justin ispod fotografije.

"Ovo je tako divan prizor", "Zadivljujuće, jako sam sretna zbog tebe", "Prelijepa slika, ti si divna majka i oni su sretni što te imaju", "Tako istinito i opipljivo", pisali su joj obožavatelji oduševljeni njenom fotografijom.

Ashley, koja nosi konfekcijski broj 46, važi za jednu od najpoznatijih plus size manekenki. Krasila je mnoge svjetske naslovnice, a svoje tijelo nije skrivala ni za vrijeme trudnoće. Ponosno je pokazivala sve promjene s kojima se tijelo suočava za vrijeme iste, a na tom putu podržavali su je i njeni obožavatelji.

Osim blizanaca, Justin i ona roditelji su u 2-godišnjeg sina Isaaca.