Nada se pomirenju
0

Ashley Cole ponovo nosi vjenčani prsten

Sarajevo-x.com
Ashley Cole
Ashley Cole
Fudbaler Chelseaja Ashley Cole, iako se razišao od svoje nekadašnje supruge Cheryl, fotografisan je sa vjenčanim prstenom na ruci, što je mnoge navelo da pomisle kako bi se ovaj svojevremeno nevjerni muškarac poželio vratiti prelijepoj britanskoj pjevačici.

Iako je varao svoju, kako je nazvao "jedinu pravu ljubav", Ashley je uvjeren da postoje šanse da se pomiri sa Cheryl, piše The Sun. To je dokazao i dajući joj podršku kada je izbačena iz žirija takmičenja X Factor u SAD-u.

Odbrambeni fudbaler na treningu je viđen sa prstenom vrijednim 200.000 funti na ruci, a to nije prvi put da ga je nosio u proteklom periodu.

"To je njegov način da Cheryl poruči da je ona njegova ljubav i da vjeruje kako su blizu pomirenju", kazao je Ashleyev prijatelj. "Ash je ubijeđen da njih dvoje ponovo mogu biti supružnici".

Prošlog mjeseca fudbaler je kazao da je bio izbezumljen kad je Cheryl poslom otišla u SAD.

"Ashley zna da javnost ne bi tako lako prihvatila njihovo pomirenje jer znaju kako se ponašao prema Cheryl", kazao je izbor blizak Coleu. "Kazao mi je da su razgovarali o tome da odsele iz Velike Britanije kad on okonča svoju karijeru, a kad ona bude u poziciji da može raditi iz bilo kojeg mjesta."

"Jako je zaljubljen u nju, a ni ona nije hladnokrvna. Zapravo, daleko je od toga", kazao je prijatelj.