Showbiz
0

FOTO / Arshavin sa suprugom Yulijom odmara na Miami Beachu

Sarajevo-x.com
Nakon razočaravajuće sezone s Arsenalom i neuspjeha u baražu za Svjetsko prvenstvo s ruskom reprezentacijom, Andrei Arshavin je pobjegao daleko na odmor.
Arsenalov veznjak (29) i njegova supruga Yulia odlučili su odmor s dvoje djece, sinom Artemom (4) i kćerkom Yanom (2), provesti na Floridi, odnosno Miami Beachu. Blijedi Arshavin začas je dobio tamniju boju, dok je njegova supruga u bikiniju istakla vitku figuru.

Daily Mail piše kako se Yulia nada da neće ponijeti titulu najgore odjevene djevojke ili supruge fudbalera nakon što je prije dva mjeseca fotografisana u ružičastoj trenerci od velura.

Yulia je malo učinila da pridobije navijače Arsenala, kad je tim kupio Aršavina iz ruskog Zenita prije dvije godine. Ona je kritikovala englesko pivo, hranu i modu, te stanovnike Londona opisala kao prljave.

"Ne sviđaju mi se uopšte, ja nisam poput njih. Oni su prljavi, London je veoma prljav grad. Žene ne brinu o sebi ni o tome kako izgledaju", rekla je Yulia i nastavila:

"Često ćete vidjeti ženu na ulici kako guta hamburger, a masnoća joj pada na haljinu. Engleska hrana je odvratna. Nema dobar okus, a cijena ne odgovara kvalitetu. Ne sviđa mi se ni njihovo pivo".

No, nakon nekoliko mjeseci provedenih u Londonu, Yuliji se počelo sviđati kako Arsenalovi šefovi tretiraju svoje igrače i njihove supruge.

"Postoji posebna prostrana soba gdje čekamo naše muževe nakon utakmice. Tu je bar u kojem možete popiti čaj, kafu, bezalkoholna pića, ali i prezalogajiti. Tako nešto u St. Petersburgu nema".

Nema sumnje da se i Aršavin nada kako će fanovi Topnikazaboraviti njegove nedavne kontroverzne komentare o Barceloni.

Arshavin je rekao da bi igranje za špansku ekipu bilo vrhunac njegove karijere.

Arsenalov menadžer Arsene Wenger bio je razočaran.

"Svako ima pravo da govori, ali najprije trebate osigurati da vas poštuju u vlastitom klubu", rekao je Wenger.