"Proces sazrijevanja"
10

Ariana Grande na kreativan način prekrila tetovažu posvećenu bivšem

Klix.ba
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Dok je pjevačica Ariana Grande izlazila s Peteom Davidsonom, njih dvoje su napravili zajedničke tetovaže posvećene jedno drugom, a nakon što su prekinuli Ariana je odlučila ukloniti jednu od svojih tetovaža prije nego započne svjetsku turneju.

Nakon što su prekinuli zaruke prošlog oktobra, oboje su se zaletjeli da obrišu svoje tetovaže koje su vezali jedno za drugo. Ariana je na prstenjaku imala istetovirano njegovo ime, a tu je tetovažu pokrila crnim srcem.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Iako su pokrili tetovaže i tako svima stavili do znanja da više nemaju ništa vezano jedno za drugo, poslije nekog vremena je otkriveno da imaju još jednu zajedničku tetovažu "Always" koju Pete ima na leđima, a Ariana na rebrima ispod ruke. Fanovi su špekulisali kako su ovu riječ napisali svojim rukopisima i istetovirali, a sama riječ se odnosi na film "Harry Potter" koji oboje vole.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Čini se da je Ariana odlučila ukloniti i posljednju tetovažu vezanu za Petea te je na Instagram postavila fotografiju iz studija, na kojoj je novi crtež preko stare tetovaže. Ipak, još uvijek nije sigurno kako će tetovaža izgledati na kraju niti da li će Ariana praviti još neke promjene na njoj.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

"Ne prekrivam je, ovo je samo proces razvijanja. Također, show počinje sutra. Volim vas i veoma sam zahvalna na svemu, vidimo se uskoro", napisala je Ariana u opisu fotografije.