U opuštenom izdanju
6

Anne Hathaway pokazala plesno umijeće uz pjesmu iz 2001., snimak je hit na mrežama

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Snimak glumice Anne Hathaway dok pleše uz hit numeru iz 2001. godine na afterpartyju sa Sedmice mode u Parizu osvojio je društvene mreže, a glumica je pored plesnih pokreta privlačila pažnju mladolikim izgledom.

Obožavatelji Anne Hathaway oduševljeni su njenim plesnim pokretima nakon što je uhvaćena kako uživa na plesnom podiju tokom afterpartyja brenda Valentino tokom Sedmice mode u Parizu .

Hathaway je prvenstveno oduševila modnom kombinacijom koju je nosila za modnu reviju Valentino. Za tu priliku, Hathaway je odabrala haljinu s leopard uzorkom i perlama uz odgovarajuće tajice. Dopunila je izgled odgovarajućim štiklama s leopard uzorkom.

Nakon modne revije, kojoj je Hathaway prisustvovala zajedno sa svojim suprugom Adamom Shulmanom, glumica se pojavila na afterpartyju modne kuće, gdje je snimljena kako pleše s gostima na plesnom podiju.

U videu koji je prvenstveno objavljen na TikToku Hathaway, koja je još uvijek nosila svoju odjeću sa leopardovim uzorkom, mogla se vidjeti kako pleše i pjeva uz pjesmu "Lady Marmalade" iz filma "Moulin Rouge" na prepunom plesnom podiju.

@kerosenne Suddenly I See @Anne Hathaway #annehathaway #paris #valentino #maisonvalentino #devilwearsprada ♬ son original - Kerrosene

Video, koji je od tada pogledan više od 16 miliona puta, naišao je na stotine komentara obožavatelja koji hvale Hathaway i njene pokrete.

Drugi su iskoristili priliku da pohvale njen izgled na reviji, a neki su primijetili i koliko ova 40-godišnjakinja mladoliko izgleda.