Danas ima dva sina
43

Anne Hathaway otkrila da je imala spontani pobačaj, u to vrijeme u predstavi glumila trudnicu

L. R.
Anne Hathaway (Foto: EPA-EFE)
Anne Hathaway (Foto: EPA-EFE)
Glumica Anne Hathaway nedavno je otkrila da je imala spontani pobačaj.
U intervjuu za Vanity Fair, glumica je istakla da joj prva trudnoća nije bila uspješna. No, da situacija bude gora, u to vrijeme je glumila trudnicu, što ju je podsjećalo na nesretan slučaj.

Naime, ona je više od mjesec dana glumila u predstavi u ulozi trudnice koja se porađala. Ponašala se kao da je sve uredu, no prijateljima je priznala istinu.

"Radila sam predstavu i morala sam rađati na pozornici svaku večer. Pretvarala sam se da je sve uredu, ali bilo je previše zadržati to za sebe", rekla je.

Hathaway je glumila pilotkinju koja zatrudni u off-broadwayskoj predstavi" Grounded", koja je je igrala šest sedmica tokom 2015. godine. Izvedba je od nje zahtijevala da svake večeri glumi porod.

Međutim, nedugo nakon toga, 2016. godine rodila je sina Jonathana, a onda tri godine kasnije, rodila je sina, kojem je dala ime Jack. Oba sina je dobila u braku s Adamom Shulmanom. Bila je šokirana koliko su zapravo spontani pobačaji teški te je nakon rođenja drugog sina navela kako se žene ne trebaju sramiti ovakih situacija.