Bivši ljubavnici tvrde
0

Anna Chapman je beskorisna špijunka koja voli seks

Sarajevo-x.com
Anna Chapman
Anna Chapman
Glamurozna bivša ruska špijunka Anna Chapman je beskoristna špijunka koja samo voli zabavu i seks, tvrde njeni bivši ljubavnici.

Riđokosa zavodnica je slomila mnoga srca na Manhattanu nakon što je muškarce navodila na skupe izlaske i odlazak u krevet nakon toga.

Neki od njenih ljubavnika koji su ispričali svoje priče medijima su Annu opisali kao ženu koja je svoje zavodničke sposobnosti koristila da im se približi, ali i da je bila i više nego zainteresovana da se dobro zabavi nego da skupi informacije poput pravog obavještajca.

Okupljeni u baru u Manhattanu, jedan od njih je glasno upitao: "OK, ko je spavao sa Annom Chapman?" Nekoliko ljudi je podiglo ruku. Iako su ostavljeni slomljenog srca, ni jedan od muškaraca nije požalio što se upustio u avanturu sa 28-godišnjom bivšom ruskom špijunkom.

"Bila je ekspert u korištenju svoje ženstvenosti. Dodiri rukom, šaptanja, stavljanje ruke na obraz, 'slučajno' dodirivanje uha usnama su njen način zavođenja", rekao je Dennis Hirdt za magazin "Details".

Drugi čovjek kojeg je 'hipnotizirala' je Bill Staniford, koji je Annu upoznao na poslovnom sastanku.

"U trenutku kada je ušla u prostoriju, kažem vam, sve ostalo sam zaboravio. Oborila me je s nogu. Ona posjeduje nešto posebno, možda je to njena crvena kosa, način na koji hoda ili njeno tijelo", rekao je Staniford.

Treći muškarac, Russell Terlecki (40) je rekao da je Anna Chapman loš špijun.

"Ispijajući šampanjac, tekilu i vodku nije mogla puno saznati i zapamtiti", tvrdi Terlecki.

Trojica muškaraca su rekli za magazin "Details" da su ostali u kontaktu sa Ruskinjom putem e-maila. Druge je intervjuisao FBI kako bi saznao više informacija o Anni.

Anna Chapman je bila udana za Britanca Alexa Chapmana s kojim je nekoliko godina živjela u Velikoj Britaniji.

Nedavno je objavila da planira pokrenuti internet-stranicu u svrhu vlastite promocije. Njena djela pokazuju da će ignorisati kritike koje je optužuju da želi unovčiti svoju popularnost koju je stekla kao otkriveni ruski špijun u SAD-u. Sada je očigledno privlači nova karijera u vidu poznate javne ličnosti u rodnoj Rusiji.

Anna Chapman je prije nekoliko mjeseci bila dio najveće špijunske razmjene između SAD-a i Rusije još od završetka Hladnog rata, piše "Telegraph".

FBI je nju i još devet drugih špijuna otkrio i proglasio špijunima te ih poslao u Rusiju da bi ih ponizio.

Ruski premijer Vladimir Putin, koji je nekada i sam bio špijun KGB-a, s njima je pjevao patriotske pjesme.

Anna Chapman se nagodila sa američkim vlastima koje su joj striktno zabranile da na bilo koji način unovči svoje avanture u SAD-u.

Špekuliše se da bi se mogla početi baviti politikom.