Sve zavisi koji tabloid čitate
0

Aniston je trudna i nije trudna, udaje se i ne udaje

Sarajevo-x.com
Ima li kraja glasinama o trudnoći holivudske glumice Jennifer Aniston!? Danas je trudna sutra nije, danas se udaje sutra se ne udaje, sve zavisi od toga koliko je u momentu dok pišu tekst o njoj novinarima američkih tabloida razvijena mašta.

US Weekly navodi kako popularna Jennifer i njen novi dečko Justin Theroux žele imati dijete. Izvor US Weeklyja je navodno rekao kako par ima ozbiljne namjere da dugoročno ostane zajedno, pa tako planiraju brak i dijete.

"Jennifer je zabrinuta za sljedeću fazu svog života i osjeća da je sada vrijeme za bebu", rekao je izvor.

Navodno je isto to potvrdio i drugi izvor koji je rekao "da oboje žele da se to dogodi uskoro".

Kao dokaz da Jennifer želi bebu ili da je već trudna, navodi se i to što glumica nija pila alkohol na nedavnoj proslavi godišnjice braka kod Ellen DeGeneres i Portie de Rossi.

"Pomalo je i izgledala kao da je trudna, ljudi su to čak i komentarisali na zabavi", rekao je izvor.

Glumica je rekla, pišu tabloidi, najboljim prijateljima i bližnjima da ona i njen momak žarko žele dijete i da će svim silama nastojati da zatrudni ovog ljeta. No, kako to obično biva, žuta štampa je već počela sa napisima kako Jennifer nosi blizance.

Navodno, jedan od razloga zbog kojeg su se ona i Brad Pitt razveli je to što Jennifer nije htjela imati djecu, pa je tim prije njena eventualna trudnoća sada još i zanimljivija.

No, izgleda da će Aniston sa sadašnjim momkom imati drugi problem, a to je da se on ne želi ženiti.