Showbiz
0

Angelina špijunira Brada

Sarajevo-x.com
Hollywoodom se šire sve više glasine o tome da je Angelina Jole angažirala "špijune" koji trebaju držati na oku Brada Pitta tokom snimanja filma "Ocean's Thirteen" u Los Angelesu. Angelina je navodno postala ekstremno sumnjičava prema Bradu nakon rođenja njihove kćeri Shiloh.

Izvori bliski Angelini navode kako je ova poznata glumica postala jako paranoična po pitanju svog supruga, te kako zahtijeva od prijatelja da prate svaki njegov korak. Isti izvor navodi i to da Angelina zove Brada i više od 10 puta dnevno na telefon.

Angelina trenutno vrijeme provodi u kući koju je bračni par kupio u Malibuu, skupa sa bebom Shiloh i dvoje usvojene djece. Kako pišu holivudski magazini, Angelina se navodno već neko vrijeme žali prijateljima na Bradovo ponašanje, tim prije što je par imao dogovor o tome da neće raditi godinu dana nakon rođenja bebe.

No, Brad je već počeo da radi na novom projektu, a dosta vremena provodi i sa kolegama, Matt Damonom i Georgeom Clooneyjem, što samo pojačava sumnju i zabrinutost kod Angeline.

Kako navodi Grazia magazin "Angelina dobro zna da je George Clooney čovjek koji je okružen ženama 24 sata dnevno, 7 dana u sedmici, a to nikako nije dobar scenarij za oženjenog čovjeka kao što je njen muž, Brad".