|

Angelina pred živčanim slomom?

Angelina pred živčanim slomom?
0
S
Sarajevo-x.com
4.12.2008. u 11:05
15
komentara
0

dijeljenja
Angelina pred živčanim slomom?
Ako je vjerovati članku objavljenom u National Enquireru, zajednički život hollywoodskog zlatnog para u posljednje vrijeme baš i nije med i mlijeko. Naime, navodno je Brad Pitt veoma zabrinut za zdravlje svoje voljene, te strahuje kako bi se zbog stresa Angelina mogla "slomiti i sagorjeti".
Prema pisanju poznatog američkog magazina bivši suprug Jennifer Aniston vjeruje da bi majka njegove djece mogla uskoro doživjeti "pravi živčani slom", a nakon što je briznula u plač na nedavnoj press konferenciji u Londonu.

"Brad je potpuno izbezumljen, jer strahuje da će se Angelina potpuno slomiti i sagorjeti. Inače joj organizacija ide od ruke, ali u posljednje dvije sedmice potpuno se izgubila. Pod velikim je stresom, ne uspijeva sve dobro organizovati i sve češće zaboravlja stvari", otkrio je izvor blizak slavnom paru, a čiji identitet nije otkriven.

Prema nagađanju medija, privatni problemi jedne od najljepših žena današnjice javili su se kao posljedica konstantnih putovanja po svijetu, prepucavanja s Jennifer Aniston i stalnog udovoljavanja potrebama šestero djece.
Prijavi grešku


Komentari (15)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...