Showbiz
0

Angelina ljuta na Brada zbog snimanja filma s Gwyneth Platrow?

Sarajevo-x.com
U medijima se pojavljuju navodi o svađi između Angeline Jolie i njenog muža Brada Pitta, a šta je tačan razlog svađama znaju samo njih dvoje. No mnogi pretpostavljaju da je izvor Angelinine ljutnje film koji Brad treba snimati sa bivšom djevojkom Gwyneth Paltrow.

Prema nekim izvorima čini se da ljubomorna Angelina nije baš presretna zbog novog filmskog angažmana svog muža. Brad će naime raditi na filmu s Gwyneth Paltrow, svojom bivšom djevojkom i zaručnicom s kojom je u vezi bio sredinom 90-ih.

Film će se zvati "Dirty tricks", a Gwyneth i Brad će glumiti bračni par. Prema navodima iz medija, Angelina je veoma zabrinuta da će se Brad i Gwyneth ponovno zaljubiti jedno u drugo - iako je Paltrow udata za frontmena grupe Coldplay, Chris Martina i s njim ima dvoje djece.

Možda Angelina i ima razloga za brigu s obzirom da je njen muž tri veze započeo upravo prilikom snimanja filmova - s Juliette Lewis, s Gwyneth Paltrow i s njom lično, prenosi National Ledger.

U magazinu "In touch" stoje navodi da je Brad je izgledao grozno na večeri sa svojim prijateljima u Berlinu. Iz Praga se do Berlina dovezao svojim motorom, a ostavio Angelinu i njihovo četvero djece. Jedan od prijatelja je izjavio kako Brad uvijek vozi motor kada se svađa sa Angelinom i ne vidi rješenje njihovog problema.

Prema nekim neimenovanim izvorima, par se svađa oko svega pa čak i oko pogrešno kupljenog sojinog mlijeka.