Snimljene u New Yorku
65

Angelina Jolie uživala u kupovini s kćerkom koja se rijetko pojavljuje u javnosti

I. S.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Angelina Jolie je viđena u New Yorku sa svojom kćerkom Vivienne Jolie-Pitt, koja se rijetko pojavljuje u javnosti. Paparazzi su ih snimili dok su uživale u kupovini.

Njih dvije trenutno rade na brodvejskoj predstavi "The Outsiders" nastaloj prema istoimenoj knjizi S. E. Hintona. Angelina je glavna producentica, a Vivienne je volonterka asistentica.

"Ona je veoma ozbiljna kada je riječ o radu u pozorištu i naporno radi kako bi doprinijela predstavi", izjavila je Angelina ranije.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Kao što je poznato, Vivienne se 2014. godine pojavila u filmu "Maleficent" u kojem je njena majka imala glavnu ulogu.

Podsjećamo, Angelina je prije nekoliko dana optužila svog bivšeg supruga Brada Pitta da ju je pokušao spriječiti da govori o njegovom zlostavljanju.

Pored Vivienne, bivši bračni par ima još petero djece: Knoxa, Madoxxa, Paxa, Zaharu i Shiloh. Američki mediji su prije nekoliko dana objavili kako je Shiloh donijela odluku da se iseli iz Angelinine vile i preseli kod Brada.

Pax ne razgovara s Bradom još od 2016. godine, kada je on tokom leta navodno pretukao Angelinu. Glumica je tvrdila i da je on tada davio njihovo dijete, no nije potvrđeno o kome je tačno riječ.