{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Angelina Jolie tokom posjete Africi na ruci nosila vjenčani prsten

26.3.2013. u 08:20
2
8
Angelina Jolie tokom posjete Africi na ruci nosila vjenčani prsten
2
Angelina Jolie tokom posjete Africi na ruci nosila vjenčani prsten
Angelina Jolie
Teško je ne primijetiti ogromni zaručnički prsten na ruci Angeline Jolie, koji je naravno dobila od Brada Pitta, a košta vrtoglavih 250.000 dolara. Kada ga nosi tako dugo onda je još lakše primijetiti kada on nedostaje na njenoj ruci.
Ova 37-godišnja holivudska glumica pojavila se bez zaručničkog prstena na ruci u Demokratskoj Republici Kongo i Ruandi, koje je posjetila zajedno sa britanskim ministrom vanjskih poslova Williamom Hagueom.

Umjesto skupocjenog zaručničkog prstena, glumica je imala mnogo skromniji i jednostavniji zlatni prsten.

Iako nema vijesti da se par već vjenčao, burma na njenom prstu je tu možda samo kako ne bi nosila skupocjeni prsten na daleko putovanje i eventualno ga izgubila, pa ga je zamijenila dosta jednostavnijim.

Ono što je puno bitnije od toga kakav prsten je nosila je to da je Angelina ove afričke zemlje posjetila u svojstvu UN-ovog izaslanika, a tamo će zajedno sa Hagueom razgovarati sa žrtvama silovanja i drugih oblika nasilja. Prema nekim informacijama Angelina bi također trebala učestvovati u pregovorima između političkih lidera kako bi sukobi bili prekinuti.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: