Showbiz
5

Angelina Jolie reagovala na optužbe, tvrdi da se Pitt boji da će javnost saznati istinu

Klix.ba
Foto: EPA
Foto: EPA
Brad Pitt je zatražio od Vrhovnog suda u Los Angelesu da zapečati sve spise koji se odnose na skrbništvo nad djecom koju ima s Angelinom Jolie, a 21. decembra je optužio bivšu suprugu da ugrožava privatnost djece dijeljenjem detalja s medijima. Međutim, Jolie tvrdi da je glumac ovako reagovao jer se boji istine.

Glumica je pristala da dokumenti koji se odnose na skrbništvo nad djecom budu zapečaćeni i oštro negira Pittove tvrdnje da objavljuje povjerljive podatke tvrdeći da je on optužuje jer se boji da će javnost saznati istinu.

TMZ piše da se u dokumentima navodi da bi slučaj bez sumnje trebao ostati privatan, posebno zbog detaljne istrage FBI-evog Odjela za djecu i porodicu o navodima o zlostavljanju. Ipak, izvor blizak bivšem paru naglašava da je Pitt oslobođen svih optužbi.

"Lijepo je vidjeti da je ona konačno pristala da se dokumenti zapečate. S obzirom na to da je FBI istražio slučaj i da nije našao ništa sporno, njen novi napad na Pitta nema nikakvog smisla", kazao je izvor TMZ-a.