|

Angelina Jolie planira da se s porodicom preseli u Afriku

Angelina Jolie planira da se s porodicom preseli u Afriku
0
S
Sarajevo-x.com
6.12.2010. u 11:25
3
komentara
0

dijeljenja
Angelina Jolie planira da se s porodicom preseli u Afriku Angelina Jolie
Holivudska glumica i režiserka Angelina Jolie otkrila je da njena porodica planira preseljenje u Afriku u skorijoj budućnosti.
Popularna 35-godišnjakinja, koju ćemo gledati u nadolazećem filmu "The Tourist", priznala je da bi uskoro mogla karijeru ostaviti po strani i posvetiti se porodičnom životu sa suprugom Bradom Pittom i njihovih šestero djece.

Za magazin "Bang Showbiz" Jolie je izjavila: "U narednim godinama ću usporiti na poslovnom planu. Neću otići u penziju, ali ću snimati manje filmova. Istina je da bih voljela neko vrijeme živjeti u Africi."

Negirala je navode kako će ponovo snimati film sa partnerom Pittom, kojeg je upoznala na snimanju akcionog filma "Mr & Mrs Smith" 2005. godine.

"Ne nude nam tako često da zajedno snimamo filmove", otkrila je Jolie. "Razgovarali smo o tome jer je u njegovim filmovima uvijek neka djevojka, a u mojim neki muškarac. U jednu ruku, voljeli bismo raditi zajedno i voditi djecu sa nama u toj avanturi, ali koliko god da bismo voljeli da glumimo zajedno, učinili bismo to samo ako je zanimljivo gledaocima."
Prijavi grešku


Komentari (3)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...