Showbiz
0

Angelina Jolie planira da se s porodicom preseli u Afriku

Sarajevo-x.com
Angelina Jolie
Angelina Jolie
Holivudska glumica i režiserka Angelina Jolie otkrila je da njena porodica planira preseljenje u Afriku u skorijoj budućnosti.

Popularna 35-godišnjakinja, koju ćemo gledati u nadolazećem filmu "The Tourist", priznala je da bi uskoro mogla karijeru ostaviti po strani i posvetiti se porodičnom životu sa suprugom Bradom Pittom i njihovih šestero djece.

Za magazin "Bang Showbiz" Jolie je izjavila: "U narednim godinama ću usporiti na poslovnom planu. Neću otići u penziju, ali ću snimati manje filmova. Istina je da bih voljela neko vrijeme živjeti u Africi."

Negirala je navode kako će ponovo snimati film sa partnerom Pittom, kojeg je upoznala na snimanju akcionog filma "Mr & Mrs Smith" 2005. godine.

"Ne nude nam tako često da zajedno snimamo filmove", otkrila je Jolie. "Razgovarali smo o tome jer je u njegovim filmovima uvijek neka djevojka, a u mojim neki muškarac. U jednu ruku, voljeli bismo raditi zajedno i voditi djecu sa nama u toj avanturi, ali koliko god da bismo voljeli da glumimo zajedno, učinili bismo to samo ako je zanimljivo gledaocima."