Uskoro autobiografija
0

Angelina Jolie otkriva detalje iz privatnog života

Sarajevo-x.com
Angelina Jolie (Foto: Bangshowbiz)
Angelina Jolie (Foto: Bangshowbiz)
Slavna holivudska glumica Angelina Jolie, navodno, uskoro objavljuje svoju autobiografiju. Kako navode američki mediji Jolie će u novoj knjizi iznijeti detalje o tome kako je biti majka šestero djece, ali i svoje planove o budućnosti s partnerom Bradom Pittom.

Angelina Jolie svojom knjigom želi potaknuti ljude da usvajaju djecu, i osjete radost roditeljstva, pišu američki mediji.

Jolie i njen partner Brad Pitt odgajaju šestero djece. Glumica je i ranije isticala da ju je majčinstvo potpuno promijenilo, a u autobiografiji će otkriti detalje svog privatnog, porodičnog života.

Mediji špekulišu da je glumica za objavu svojih memoara dobila ponudu od 20 miliona dolara.

"Angie će knjigom promovisati radost odgajanja usvojene djece, a otkrit će i detalje o svojim planovima za budućnost", kazao je neimenovani izvor za "National Enquirer", dodavši da će 35-godišnja glumica pisati i o svom radu kao ambasadorica dobre volje.

"Angelina će otkriti detalje iz svog privatnog života. Objasnit će kroz šta je sve prošla da bi danas bila odgovorna i zrela osoba - majka, aktivistkinja i humanitarka", istakao je izvor.

Nije navedeno kada se može očekivati autobiografija Angeline Jolie.

Napominjemo, Jolie se nedavno odlučila okušati i kao režiser, a danas je u Mađarskoj počelo snimanje njenog prvijenca.

Kao što je poznato, riječ je o ljubavnoj priči koja se odvija tokom rata u BiH. Glavni akteri su mladi Srbin (Nikola Đuričko) i muslimanka (Zana Marjanović) koji su se upoznali nekoliko dana prije početka rata. Nakon što glavna glumica završi u srpskom logoru, mladić je pokušava spasiti i između njih se rađa strasna, ali nemoguća ljubav.

Po završetku snimanja u mađarskom studiju filmska ekipa dolazi u BiH, gdje će nastaviti sa snimanjem.