Novi sukob na pomolu
1

Angelina Jolie ne želi provesti Božić sa Pittovim roditeljima

Klix.ba
Angelina Jolie sa roditeljima Brada Pitta
Angelina Jolie sa roditeljima Brada Pitta
Prema pisanju američkih tabloida, glumica Angelina Jolie odbila je provesti Božić sa roditeljima svog budućeg supruga Brada Pitta.

Magazin Star navodi kako je ovo već drugi put da Angelina i Jane imaju različita mišljenja oko veoma važnih stvari. Početkom ove godine, dvije najvažnije žene u životu Brada Pitta "posvađale" su se oko kandidata za američkog predsjednika.

Bradova mama je govorila kako je Mitt Romney bolji kandidat dok je Angelina tvrdila suprotno i podržavala demokratskog kandidata i trenutnog američkog predsjednika Baracka Obamu.

"Jane nikada nije htjela razgovarati sa Jolie o politici jer zna da imaju potpuno različita mišljenja oko veoma važnih stvari. Bradova mama zna da bi to uzrokovalo velike probleme za cijelu porodicu", tvrdi izvor za američki magazin.

Prema tvrdnjama navedenog magazina, novi sukob je na pomolu nakon što je glumica odbila provesti božićne praznike sa Pittovim roditeljima u Missouriju.

“Jane je to shvatila kao nekulturno i veoma nepristojno od Angeline koja je ovim činom uvrijedila cijelu Bradovu porodicu", kazao je za magazin Star izvor blizak paru.