{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Angelina Jolie: Ne udajem se i nisam trudna

S
31.8.2011. u 08:32
0
9
Angelina Jolie: Ne udajem se i nisam trudna
0
Glumica Angelina Jolie je u intervjuu za oktobarski broj magazina Vanity Fair opovrgnula nedavne glasine da će ona i njen partner, glumac Brad Pitt, konačno stati pred oltar.

"Ne postoje planovi za tajno vjenčanje", kazala je Angelina, te dodala da nije trudna niti je trenutno u procesu usvajanja djeteta.

Glumica je govorila i o svom rediteljskom prvijencu, filmu "U zemlji krvi i meda". Rediteljski posao je, kaže, promjenio njen budući pristup glumačkom poslu.

"Brad misli da ću sada biti veoma nestrpljiva sa rediteljima, što već i jesam. Nestrpljiva sam s ljudima koji rade na setu i koji se ponašaju kao da je to najkompliciraniji posao na svijetu".

Lijepa glumica, koja je krajem jula u Sarajevu dobila nagradu Počasno Srce Sarajeva 17. SFF-a, kazala je da se nikad nije osjećala izloženijom.

"Tokom cijele karijere sam se skrivala iza riječi drugih ljudi. A sada ja govorim. Osjećaš se smiješno kad kažeš nešto pogrešno", ističe Angelina.

Na ideju za scenarij je došla tokom dvodnevne odvojenosti od djece zbog gripe.

"Bila sam izolovana, a kako ne gledam TV, počela sam pisati, od početka do kraja. Zatim sam Bradu dala scenarij da ga pročita dok je ne putu. Nazvao je i rekao 'Znaš, dušo, nije toliko loš'", priča Jolie.

Isprva nije planirala da režira film jer nije vjerovala sama sebi. O angažovanju regionalnih glumca (u filmu glavne uloge tumače bh. glumica Zana Marjanović, a tu su još i Branko Đurić Đuro, Rade Šerbedžija, Nikola Đuričko)

"To nije mogao biti niko drugi. To je njihova priča. Bilo mi je važno da su oni spremni upustiti se u taj projekat jer da nisu, ne bih uspjela".

Brad joj je cijelo vrijeme pružao nesebičnu podršku, ali smatra da njegov sud nije mjerodavan s obzirom na emotivnu vezanost.

Prije početka snimanja je, kaže, poslala scenarij novinarima i piscima, Bosancima i Srbima, koji su prošli rat jer je željela da se uvjeri u njegovu tačnost.

"Da su oni rekli ne, ne bih ga snimala", zaključuje Angelina.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: