{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Angelina Jolie napustila Sarajevo

S
21.8.2010. u 20:18
0
28
Angelina Jolie napustila Sarajevo
0
Angelina Jolie napustila Sarajevo
Angelina Jolie u Predsjedništvu BiH
Nakon dvodnevne posjete Bosni i Hercegovini, hollywoodska glumica i UNHCR-ova ambasadorica dobre volje Angelina Jolie u subotu oko 18:00 sati napustila je Aerodrom Sarajevo i privatnim avionom uputila se u nepoznatom pravcu.
Kako je saopšteno iz UNHCR-a, nakon napuštanja Bosne i Hercegovine u subotu, Angelina Jolie je izjavila da će boraviti u regionu ove jeseni radeći na novom filmu. Film je ljubavna priča koja se dešava u toku rata 1992.-1995. u Bosni i Hercegovini, fokusirajući se na par koji se susreće neposredno prije početka rata i posljedicama koje rat ima po njihovu vezu.

Iako se dešava u toku ratnih godina, rat nije tema filma. Film je ljubavna priča, a ne politička izjava. Glumačka ekipa će se sastojati isključivo od glumaca iz bivše Jugoslavije različitih nacionalnosti.

“Željela bih uključiti što veći broj domaćih učesnika i naučiti što je više moguće” rekla je Jolie. "Zbog osjetljivosti ovog istorijskog perioda, pojaviće se glasine i objaviti brojne neistine o tome šta je tema ovog filma. U ovom periodu želim biti otvorena i dostupna medijima kako bih pomogla u razjašnjenju nejasnoća koje se mogu pojaviti".

Ovo je druga posjeta slavne glumice našem glavnom gradu, a obje je organizirao UNHCR.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: