{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Angelina Jolie napokon progovorila o romansi sa Bradom Pittom

S
13.12.2006. u 08:00
0
0
Angelina Jolie napokon progovorila o romansi sa Bradom Pittom
0
Angelina Jolie napokon progovorila o romansi sa Bradom Pittom
Angelina Jolie je izjavila kako nije tražila vezu kada je počela raditi sa Bradom Pittom na filmu ''Mr. & Mrs. Smith'', dodajući da su nakon snimanja filma ostali ''veoma, veoma dobri prijatelji''.
Jolie nije znala kakva je bila situacija u privatnom životu kod Pitta, koji je tada bio oženjen zvijezdom serije ''Friends'' Jeniffer Aniston, izjavila je 31-godišnja zvijezda za januarsko izdanje magazina Vogue. ''Ali, bilo je jasno da je on bio u vezi sa osobom koja je bila njegov najbolji prijatelj, koju je volio i poštovao''.

"Ja sam bila sasvim zadovoljna ulogom samohrane majke i nijedno od nas nije ni pomišljalo na vezu'', rekla je Jolie za magazin. ''Zbog filma u kojem smo radili sve te lude stvari, desilo se to čudno prijateljstvo''.

Jolie je ostala u jako dobrim prijateljskim odnosima sa Pittom nakon što je snimanje završeno, a što se tiče onoga što se poslije dešavalo dodaje: ''Život se onda razvio u takvom smjeru da smo mogli biti zajedno, a izgledalo je da to možemo i trebamo uraditi."

Pitt i Aniston su u januaru 2005. godine objavili da više nisu zajedno zbog "nepomirljivih razlika", a njihov razvod je okončan u oktobru. Hollywoodski glumac je tada odlučno opovrgnuo glasine da je Jolie bila razlog za njihov razvod.

Glumica tvrdi da su njena djeca ta koja su učvrstila vezu sa Pittom i odredili ih kao porodicu. ''Jednog dana Maddox ga je nazvao tata dok smo se igrali s njim u hotelu. Ništa nismo rekli, samo smo se pogledali''.

U decembru 2005. godine, Pitt je podnio zahtjev za promjenu imena Maddoxa i Zahare u Jolie-Pitt, što pokazuje njegovu želju da postane njihov otac-usvojitelj.

Ali, ne očekujte da će Pitt oženiti Jolie, navodi Angelina. ''Mi smo zakonski obavezni prema našoj djeci, ali ne jedno prema drugom, i smatram da je to najvažnije u svemu''.

Jolie je u magazinu Vogue navela i kako ju je majčinstvo promijenilo. ''Mislim da sam prije mog sina, bila pomalo nihilistična. Ali od kada sam usvojila Maddoxa znam da više nikad neću biti namjerno samodestruktivna.''

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: