Angelina Jolie i Brad Pitt uskladili odjeću

S
Sarajevo-x.com
9.12.2011. u 14:09
0
12
Angelina Jolie i Brad Pitt uskladili odjeću
0
Angelina Jolie i Brad Pitt uskladili odjeću
Brad Pitt i Angelina Jolie uskladili su odijevne kombinacije na premijeri filma ''U zemlji krvi i meda'' u Los Angelesu. Pitt i Jolie izgledali su prelijepo u tamnoplavim kombinacijama, ona je nosila Romona Keveza haljinu i Jimmy Choo cipele, a Brad je odjenuo Tom Ford odijelo.
Na premijeri filma pojavila se i Gwen Stefani u bijeloj haljini. Između svjetskih premijera njenog filma prvijenca, Angie i Brad kupuju poklone sa svojom djecom u FAO Schwarzu.

Na njujorškoj premijeri filma bili su prisutni i Bradovi roditelji Jane i Bill, kao i Angelinin brat James.

U intervjuu za Marie Claire Angelina je rekla da joj je porodica na prvom mjestu i da nema prijateljica jer uglavnom ostaje kući sa Bradom i djecom.

"Pa, imam nekoliko prijateljica...,ali ja jednostavno ostajem kući dosta vremena...nisam posebno društvena, više volim kuću", rekla je Angelina. Također je dodala da su njena djeca oduševljena njenim angažmanom u animiranom filmu Kung Fu Panda.

Za USA Today, Angelina je rekla da ju je oduvijek zanimala ratna tematika.

"Sviđao mi se režiserski posao i ukoliko me publika prihvati uradit ću to opet. Volim ratne tematike jer su duboke, međutim, još uvijek sam stidljiva u vezi sa rediteljskim radom", rekla je Jolie, prenosi justjared.com


Komentari (12)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: