Showbiz
56

Angelina Jolie i Brad Pitt će zajedno raditi na ponovnom ujedinjenju porodice

Klix.ba
Foto: EPA
Foto: EPA
Bivši holivudski par Angelina Jolie i Brad Pitt dogovorili su se da će njihov razvod biti privatna stvar te da će zajedno raditi na ponovnom ujedinjenju svoje porodice, navedeno je u zajedničkoj izjavi glumaca, prenosi The Guardian.

U saopćenju objavljenom u ponedjeljak navodi se da će buduće detalje razvoda zadržati kao strogo povjerljive pomoću privatnih sudija.

Stranke i njihovi zastupnici su potpisali ugovore za očuvanje prava na privatnost svoje djece i porodice, jer su svi sudski dokumenti strogo povjerljivi. Angažirane su privatne sudije kako bi bile provedene sve zakonske odluke i olakšalo se ekspeditivno rješavanje svih preostalih pitanja.

"Roditelji će u budućnosti djelovati kao jedinstveni front da bi se oporavili i ponovo ujedinili", navodi se u zajedničkoj izjavi.

Ona dolazi prvi put nakon njihovog razvoda čiji je zahtjev Jolie podnijela u septembru. Starateljstvo nad šestero djece je bio glavni problem u razvodu.

Pitt i Jolie su bili u braku dvije godine, a zajedno su bili 12 godina nakon što su se zbližili tokom snimanja filma "Mr & Mrs Smith" 2005. godine.

Njihov razvod je privukao veliku pažnju. Oboje su se držali daleko od očiju javnosti, ali se Pitt pojavio na sceni u nedjelju na dodjeli Zlatnog globusa.