Decembarsko izdanje
0

Angelina Jolie gola pozirala za naslovnicu časopisa Harper's Bazaar

E. Sk.
Slavna glumica Angelina Jolie pozirala je gola za naslovnicu časopisa Harper's Bazaar koji će izaći u decembru.

Jolie je u velikom intervjuu progovorila o svojim emotivnim ožiljcima, djetinjstvu, majčinstvu i humanitarnom radu, otkrivši nepoznate detalje o sebi.

Na fotografiji koju je časopis podijelio na svom Instagram profilu Angelina pozira potpuno gola, prekrivena providnim velom, a snimila je i nekoliko drugačijih fotografija. Na jednoj od njih tako pozira od glave do pete prekrivena providnom crnom mrežom ispod koje nosi samo grudnjak i gaćice.

Glumica je ovom prilikom otkrila da je htjela preseliti u inozemstvo, no njen bivši suprug Brad Pitt se tome protivio.

"Voljela bih živjeti vani, a to ću i učiniti čim moja djeca napune 18 godina. Trenutno moramo biti u blizini njihovog oca. Teže mi se nositi s onim nevidljivim ožiljcima. Život nosi puno promjena. Ponekad te boli, a ponekad gledaš kako boli one koje voliš i ne možeš biti onoliko slobodan koliko to tvoj duh traži. Sad osjećam kako mi se krv vraća u tijelo", rekla je glumica.

Prije braka s Bradom i vođenja porodičnog života Jolie je u Hollywoodu stekla imidž buntovnice.

Nakon brojnih drama, uključujući i onu 2000. kada je na dodjeli Oscara poljubila u usta svoga brata, noseći oko vrata privjesak s krvlju svog tadašnjeg ljubavnika Billyja Boba Thorntona, te burnog razvoda s Bradom, Jolie sve više pomaže ženama i izbjeglicama kojima je potrebna pravna pomoć, a najviše pažnje pruža svojoj djeci za koju kaže da su joj pomogla pronaći zaboravljenu divlju stranu.