Showbiz
0

Angelina Jolie glavna meta u Cannesu

Sarajevo-x.com
Foto: AP
Foto: AP
Angelina Jolie prošlih se sedmicama držala podalje od medija i paparazza, ali je posjet filmskom festivalu u Cannesu podsjetio kako je to biti meta svačijih pogleda i tema svih razgovora.

Osim što je medijima napokon priznala da nosi blizance, te da joj je termin za dvije sedmice, najljepša trudnica filmskog festivala predstavila je svoj novi animirani film "Kung Fu Panda" u kojem je svoj glas posudila tigrici.

Kako se termin poroda sve više bliži, Angie odjednom osjeća želju da medijima ispriča kako se doista osjeća uoči poroda i proširenja ionako velike obitelji. Ona i Brad očito su spremni učiniti bilo što - i potrošiti bilo što - kako bi osigurali da njihova djeca na svijet dođu zdrava i sigurna. Osobe bliske najljepšem paru na svijetu ispričali su kako je par od svoga dolaska u Francusku prije nekoliko sedmica pa do sada potrošio nevjerojatnih 20 miliona dolara na tjelohranitelje, medicinsko osoblje i vilu u kojoj borave.

Na listi njihovih troškova našlo se i 332 hiljade dolara za helikopter koji u svakom trenutku mora biti spreman, a koji će glumicu prevesti do bolnice kada bude trebala roditi. Tu su još i tri miliona i tristo hiljada dolara za iznajmljenu vilu na Francuskoj Rivijeri i još dodatnih sto hiljada dolara na devet automobila koje iznajmljuju.

"Brad i Angelina dnevno troše hiljade dolara na svoju djecu, obožavaju ih i učinit će sve kako bi ih zaštitili i osigurali im zdravlje i sreću, a kada se radi o njima o novcu se ne diskutira", ispričao je njihov prijatelj, a to očito vrijedi i za nadolazeće blizance.