Šuška se šuška
0

Angelina Jolie bila u vezi sa Lady Gagom?

Sarajevo-x.com
Angelina Jolie i Lady Gaga
Angelina Jolie i Lady Gaga
Angelina Jolie dobila je medijske pažnje više nego ikad nakon navodnog raskida sa Brad Pittom, ali i glasina kako je imala romantičnu aferu, ni manje ni više nego sa kontraverznom Lady Gagom.

Izvor blizak glumici tvrdi da se tajni sastanak između Angeline i Gage desio u hotelu Beverly Wishire na Beverly Hillsu i da je potrajao cijelu noć. Doduše, Angelina je uvijek bila otvorena po pitanju seksualnosti i deklarisala se kao biseksualka.

Ekscentrična Lady Gaga uvijek je imala talenat da šokira, pogotovo nakon što je u javnost procurila informacija da je hermafrodit. Prošle je godine izjavila da nema ništa protiv seksa sa ženom i da ne bi propustila pruženu priliku.

Međutim, Angelina je bila i više nego zločesta jer kruže priče da je imala aferu i sa lingvistom koji joj je pomagao na novom filmu "Salt". Njena bivša kućna pomoćnica Anna Kowalski, rekla je za magazin Touch Weekly da je jedne prilike u njenoj spavaćoj sobi pronašla mnogo seksualnih igrački, što je samo potvrdilo njene sumnje da je glumica bila u vezi s učiteljem.

Možda joj je Brad dao blagoslov da otvoreno i nesputano istražuje puteve svoje seksualnosti, jer se i sama Angelina oglasila da želi otvorenu i slobodnu vezu.