Želi se udebljati prije vjenčanja
6

Angelina Jolie angažuje kuhara Jamiea Olivera

Klix.ba
Jamie Oliver
Jamie Oliver
Prema pisanju Daily Stara, holivudska glumica i režiserka Angelina Jolie želi se udebljati pet kilograma prije vjenčanja sa Bradom Pittom koje je zakazano za august.

Angelina Jolie se mora malo udebljati prije nego li stane pred oltar sa Bradom Pittom, piše Daily Star. Prema tvrdnjama ovog tabloida, za ovakav jedan poduhvat angažovat će najpoznatijeg svjetskog kuhara Jamiea Olivera koji bi joj trebao praviti recepte za obilnu, ali zdravu ishranu.

"Angelina je odlučila da malo popuni bokove do trenutka samog vjenčanja. Već su zamolili Jamiea da im da neke recepte. Angelina nikad ne kuha pa bi posao u kuhinji trebao preuzeti Brad. Najvjerovatnije će praviti neka engleska tradicionalna jela", kazao je za Daily Star izvor blizak najpoznatijem holivudskom paru.

Brad, koji je prethodno bio oženjen sa Jeniffer Aniston, želi da se njegova buduća supruga malo udeblja.

"Želi da Angelina izgleda i ima isto kilogorama kao 2004. godine kad su zajedno snimali film 'Mr. and Mrs. Smith'. Jamie je već nekoliko puta boravio u kući porodice Jolie-Pitt. Imaju isti smisao za humor", navodi Daily Star pozivajući se na izvor blizak Angelini i Bradu.