Showbiz
4

Angelina i djeca na ispitivanju, FBI neće pokretati zvaničnu istragu protiv Brada Pitta

Klix.ba
Foto: EPA
Foto: EPA
FBI je saslušao Angelinu Jolie i njenu djecu zbog navoda o verbalnom i fizičkom zlostavljanju koje je nad njihovim sinom Maddoxom vršio njegov otac Brad Pitt, a koji su se pojavili nakon odluke slavnog para da okonča brak.

Dva agenta FBI-a provela su s Angelinom i njenom djecom nekoliko sati u razgovoru, a najveća je pažnja posvećena upravo 15-godišnjem Maddoxu. Razgovor je održan u njihovom domu u Malibuu, ali izvori bliski FBI-u, kao i Angelini i Bradu, navode kako FBI neće pokretati zvaničnu istragu.

Okružni sud u Los Angelesu pokrenuo je istragu o navodnom napadu Brada Pitta na svog maloljetnog sina u privatnom avionu, a slučaj je, s obzirom na okolnosti pod kojima se navodno dogodio, proslijeđen u ruke FBI-a.

FBI sada ima zadatak da otkrije na kojoj se tačno lokaciji u zračnom prostoru avion, u vrijeme incidenta, nalazio, jer bi činjenica da se sve dogodilo izvan zračnog prostora SAD-a uveliko promijenila stvari.

Mjesec dana nakon što je Jolie podnijela zahtjev za razvod, razmirice između njih i dalje traju, a najveći problem predstavlja starateljstvo nad djecom.

"Stvari između njih su veoma čudne. Još uvijek pokušavaju riješiti neke nesuglasice, ali jednostavno ne ide, ne slažu se ni o čemu. Djeca su njihov najveći problem i cijela ova stvar neće ići glatko", rekao je izvor blizak paru, a piše The People.