Zajedno su od 2020.
58

Ana Rucner prvi put govorila o svom momku: Spoznali smo se kroz nevolju

I. S.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Ana Rucner i njen momak, bubnjar Marko Duvnjak dali su prvi zajednički intervju. Njih dvoje su 2020. godine potvrdili da su u ljubavnoj vezi, a svoju privatnost čuvaju daleko od očiju javnosti.

Njih dvoje su nedavno bili na turneji u Kini, koja ih je oduševila. Ana je i ranije boravila u ovoj državi, dok je Marku ovo bio prvi put.

"U Kini smo proveli mjesec dana, vrlo intenzivnih. Gotovo da nismo imali pauze. Obišli smo puno gradova - Shanghai, Hangzhou, Sanyu, Wuzhishan na otoku Hainanu. Održali smo desetke koncerata, manjih i većih te nekolicinu master classova za mlade glazbenike, imali snimanja za sponzore, sudjelovali smo u raznim emisijama… Zajedno smo snimili i nekoliko videospotova. Publika nas je uistinu sjajno prihvatila, ali i mi se njoj dajemo do kraja. Naši koncerti nisu uobičajeni, vrlo su nepredvidljivi, ali samo publici jer svaki koncert, naravno, jako dobro pripremamo i uvježbavamo s našim producentima", rekli su za Story.

Na pitanje jesu li njihovi pogledi na muziku isti su odgovorili:

"Dovoljno su različiti da bismo upotpunili jedno drugog. No najvažnije je da imamo isti pogled na mnogo toga i to je ono što nas čini idealnom kombinacijom."

Ana se 2014. razvela od Vlade Kalembera nakon osam godina braka i od tada nije govorila o svom ljubavnom životu. Sada je otkrila kako je upoznala Marka.

"Kroz glazbu, a spoznali kroz nevolju. Da nisu nastale nevolje poput korone i potresa koje su nam donijele slobodno vrijeme, vjerojatno bismo se i dalje sretali na nekim pozornicima. I to ponekad, možda... Ko zna bismo li uopće?", rekla je.

Dodali su kako ovo ipak nije bila ljubav na prvi pogled. Dalje je otkrila kako bi u jednoj rečenici opisala svog partnera.

"Marko je uporan, skroman i vrijedan muškarac koji je nevjerojatno zaljubljen u svoje bubnjeve i predan svom pozivu i to mi je super kod njega", kazala je.

Marko je naveo da je Ana brižna majka, vrijedna žena, svjetska umjetnica i potpuno luda za svim violončelima koje posjeduje.