U Beogradu
121

Ana Brnabić s partnericom i sinom glasala na izborima, njih dvije su već 12 godina zajedno

I. S.
Foto: Pixsell/ATA Images/M. M.
Foto: Pixsell/ATA Images/M. M.
Ana Brnabić je danas glasala na vanrednim parlamentarnim izborima sa svojom partnericom, doktoricom Milicom Đurđić i sinom Igorom.

Njih dvije su u vezi već 12 godina, a Igora su dobile uz pomoć vantjelesne oplodnje. Ana je prošle godine u okviru manifestacije Europride izjavila:

"Mislim da je dobro da razgovaramo i ne mislim da je ovo dijalog i vjerojatno sam jedina osoba koja je diskriminirana od obje zajednice i prva političarka u ovoj zemlji i regiji koja se nije uplašila i nije me bilo sram da budem LGBT. Ovo je moja borba", navela je.

Foto: Pixsell/ATA Images/M. M.
Foto: Pixsell/ATA Images/M. M.

Njih dvije se rijetko pojavljuju zajedno u javnosti, tako da su ove nove fotografije privukle pažnju. Milica je prije dvije godine pozirala za naslovnicu magazina "L'Officiel".

Između ostalog je otkrila koja joj je najdraža lokacija u Beogradu, a spomenula je i da sa sinom često ide slušati Beogradsku filharmoniju.

"Beogradski hipodrom je najstariji sportski objekt na Balkanu i dio njegove draži leži u činjenici da je blizu centru grada, tako da imate osjećaj da ste negdje daleko, a da ste istovremeno u samom srcu Beograda. To je mjesto historije i emocija, obitelji i radosti. Što se tiče Beogradske filharmonije, moj sin je obožava, voli muziku i često idemo tamo zajedno", ispričala je.