Danas obdukcija
0

Amy rekla majci da je voli, a onda se opila do smrti

Sarajevo-x.com
Nema baš mnogo špekulacija o uzroku smrti britanske pjevačice Amy Winehouse, budući da su je, najvjerovatnije, mogle ubiti dvije ovisnosti, o alkoholu ili drogi.

Ipak, Daily Mail u ponedjeljak, na dan kad bi trebala biti obavljena obdukcija koja će dati i zvaničnu potvrdu o uzroku smrti, donosi priču u kojoj se navodi da se Amy poslije ručka s majkom, kojoj je na rastanku rekla da je voli, opila do smrti.

Multimilionerka se u nekoliko navrata pokušala riješiti svojih ovisnosti, no nije uspjela. Dodatno ju je uzdrmao nedavni raskid s momkom Regom Travissom, nakon čega je izjavila da je potpuno uništena. Reg je pokušao spasiti iz pakla, ali kad je vidio da od toga nema ništa, raskinuo je.

List navodi kako se prvobitno, s razlogom, mislilio da se Amy predozirala drogom, no navodno je policijskom istragom utvrđeno da u njenoj kući nije bilo pribora za konzumiranje droge.

Iz policije su naveli da je Amy u njenoj spavaćoj sobi pronašao tjelohranitelj, kojem je prethodno rekla da se ide odmoriti. Umrla je sama u krevetu, a još uvijek se tačno ne zna zbog čega. Amy je mogla biti mrtva i šest sati prije nego što ju je tjelohranitelj pronašao mrtvu.