Kontroverzni Chris Brown
8

Amerikanka na meti kritika zbog strastvenog spota sa pjevačem koji je pretukao Rihannu

I. B.
Sve je šokirao incident kada je Brown pretukao Rihannu (Foto: Screenshot/YouTube)
Sve je šokirao incident kada je Brown pretukao Rihannu (Foto: Screenshot/YouTube)
Američka pjevačica i plesačica Normani našla se na meti kritika svoje publike nakon što je snimila strastveni spot sa Chrisom Brownom, reperom kojeg javnost pamti po brutalnom incidentu 2009. kada je pretukao svjetsku zvijezdu, a svoju tadašnju djevojku Rihannu.

Normani (26) koja je bivša članica grupe Fifth Harmony pojavljuje se u spotu Browna za njegovu novu pjesmu "WE (Warm Embrace)", koju je on predstavio publici prije dva dana.

U scenama spota, Normani i Brown senzualno plešu, a u jednom trenutku pjevačica se i ljubi sa kontroverznim izvođačem.

Dio spota, Normani je podijelila i na svom Instagramu, međutim, pored obožavatelja koji tu nisu vidjeli ništa loše, naišla je i na oštre komentare ljudi koji kojima se ovaj spoj nije dopao, a pjevačici su pisali i kako ih je "njena nepromišljenost razočarala".

"Zašto bi bilo ko surađivao sa čovjekom poput njega. Mogla si raditi sa bilo kim drugim", glasi jedan od komentara.

Pojedini su iskoristili priliku i da posjete kako je pjevačica ranije surađivala i sa Rihannom. Naime, Normani je bila prvi ambasador Rihanninog brenda Savage x Fenty, a tom prilikom pojavljivala se i na njihovim revijama.

Brown i Rihanna, podsjetimo, zabavljali su se dvije godine kada se 2009. desio šokantni incident. Pjevač je kasnije priznao krivicu za kazneno djelo te je osuđen na pet godina uvjetno. Par se kasnije i pomirio, što je Rihanna nazvala "greškom" te zatim zauvijek stavila tačku na njihovu vezu, zamolivši i svoje obožavatelje da učine isto.

Kasnije, Brownovo problematično ponašanje nastavilo se i s njegovim narednim partnericama, a glumica Karrueche Tran s kojom je proveo četiri godine, čak je tražila i zabranu prilaska zbog njegovog agresivnog ponašanja.

Pjevač je lani bio i pod istragom jer je navodno udario ženu tokom svađe u njegovoj kući u Los Angelesu, a ranije ove godine jedna žena ga je tužila tvrdeći da ju je drogirao i silovao na zabavi, prenosi Page Six. Brown je opovrgnuo oba incidenta.

U međuvremenu, čini se da Normani to uopšte ne smeta, a osim što se kroz godine pokazala kao njegova obožavateljica, često je znala stati na Chrisovu stranu i braniti ga.