|

Američki mediji pišu o druženju Selene Gomez sa "zgodnim muškarcem"

Američki mediji pišu o druženju Selene Gomez sa "zgodnim muškarcem"
186
Klix.ba
6.1.2015. u 21:13
244
komentara
186

dijeljenja
Otkako je na društvenim mrežama osvanula fotografija američke pjevačice Selene Gomez i bh. reprezentativca Sejada Salihovića u Dubaiju, američki mediji dali su se u potragu za "zgodnim muškarcem u Seleninom društvu".
Portal Hollywoodlife danas je imao tekst naslovljen "Ko je zgodni misteriozni muškarac sa Selenom Gomez", a kasnije i priču da je riječ o poznatom nogometašu Sejadu Salihoviću.

"Selena Gomez je definitivno flertovala tokom novogidšnjeg putovanja u Dubai. Posljednji zgodni dečko s kojim je viđena je Sejad Salihović, 30-godišnji nogometaš Hoffenheima", piše Hollyeoodlife i dodaje da su se njih dvoje kvalitetno družili u Dubaiju.

Američki portal piše i da je Sejad iz Bosne i Hercegovine, te da je početkom 90-ih odselio u Njemačku. Također pišu da je poznat po "ubojitom udarcu ljevicom" i da ima impresivan broj fanova na Twitteru - 24.000.

"Sejad se čini kao momak kojem je jako bitna karijera, a poznat je po tome što se voli zabavljati. Baš takav muškarac je potreban Seleni", piše Hollywoodlife koji je čak pokrenuo anketu s pitanjem da li bi se Selena trebala zabavljati sa Sejadom.

Za sada je većina odgovorila "da".
Prijavi grešku


Komentari (244)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...