Nije joj se svidio nastup
83

Američka voditeljica: Ne sviđa mi se što su J.Lo i Shakira pokazale vagine na Super Bowlu

D. J.
Foto: EPA
Foto: EPA
Voditeljica Megyn Kelly smatra da su Jennifer Lopez i Shakira nosile odjeću koja je previše otkrivala kada su nastupile na poluvremenu Super Bowla prije dvije godine.

“Odbijam da mi se sviđa to što su J.Lo i Shakira pokazale svoje vagine na Super Bowlu,” rekla je bivša zvijezda Fox Newsa u udarnom terminu u svom podcastu u petak. "Jednostavno to ne želim", dodala je.

Kelly je to spomenula dok je govorila o tome da žene trebaju "prigrliti svoja tijela".

"Mora biti primjereno situaciji", rekla je svojoj gošći, komičarki Bridget Phetasy. “Ali zapravo se ne protivim tome da žene vole svoja tijela ili pokazuju svoja tijela na primjer na fotografijama.”

Kelly je pohvalila bivši supermodel Paulinu Porizkovu koja je aktivna na društvenim mrežama te objavljuje fotografije svog golog ili oskudno odjevenog tijela kao način prihvaćanja starenja.

"Paulina Porizkova upravo je imala stvarno zanimljiv post", rekla je Kelly. “Pokazala je zadnjicu i izgleda nevjerojatno.”

S Kellynom kritikom J.Lo i Shakire složilo se i nekoliko roditelja koji su rekli da je to previše za masovnu publiku koja je gledala Super Bowl LIV na stadionu Hard Rock u Miamiju 2. februara 2020.

Jennifer se uvijala oko stupa, dok je Shakira twerkala i plesala - obje u oskudnoj odjeći.

“Nije prikladno za djecu na nastupu u poluvremenu Super Bowla. Općenito, samo odjeća J Lo je previše', objavio je jedan ogorčeni korisnik Twittera tada, a mnogi su se s njim složili.