Nakon nastupa Amy Winehouse
0

VIDEO / Američka komičarka ismijavala srpsku publiku

SRNA
Chelsea Handler
Chelsea Handler
Američka komičarka Chelsea Handler posvetila je dobar dio svoje veoma gledane emisije "Chelsea Lately" na televiziji E! koncertu Amy Winehouse u Beogradu, ali ona tom prilikom nije kritikovala samo pjevačicu, već i srpsku publiku, pa i ministra odbrane Dragana Šutanovca, kog je nazvala boljševikom.

Iako je Amy bila planirana meta napada komičarke, na kraju je fokus prebačen na Srbiju, pa je tako Handlerova izrazila čuđenje što Srbi imaju Facebook i što im je uopšte dozvoljeno da posjećuju koncerte, prenosi list "Blic".

Handlerovoj je posebno simpatično bilo što je Šutanovac poslije nastupa Amy Winehouse na svom Facebook profilu objavio komentar da je koncert sramotan i razočaravajući. 

"Znate šta, Vaša zemlja je sramota i razočaranje", odbrusila je komičarka, izražavajući čuđenje što Šutanovac uopšte ima Facebook stranicu. 

Izgovarajući ime srpskog ministra odbrane, Handlerova je rekla da je Dragan veoma popularno boljševičko ime, dok je njen kolega komičar u studiju upitao da li je Dragan Šutanovac "onaj tip koji je prebio Rokija?", na šta je drugi komičar odgovorio da jeste. 

Chelsea i ostali gosti u studiju veoma su oštro kritikovali srpsku publiku, podsjećajući na zločine i etničko čišćenje koji su počinjeni tokom rata u bivšoj Jugoslaviji. 

Komičari u emisiji izražavali su čuđenje što je Amy odabrala Beograd za početak evropske turneje, pa su se čak u jednom momentu zapitali da li je poslije toga, možda, mislila da ide u Kazahstan.

Format emisije je takav da, osim Chelsea, u studiju gostuju još tri komičara koji sjede za okruglim stolom i komentarišu slavne ličnosti i političare. 

Pjevačica Amy Winehouse je tokom vikenda nastupila na beogradskom Kalemegdanu, ali je bila toliko pijana i stondirana da nije mogla da pjeva, što je publika propratila negodovanjem i zvižducima.