Ponosni roditelji
631

Amel i Jelena Ćurić proslavili prvi rođendan sina Kana: Naša sreća je neopisiva

Dž. L.
Amel i Jelena Ćurić sa sinom Kanom (Foto: A. Dorado)
Foto: A. Dorado
Amel Ćurić i njegova supruga Jelena Čabarkapa-Ćurić proslavili su prvi rođendan sina Kana. Godina je, kažu, proletjela začas, a organizacija rođendana bila im je jednako stresna kao i organizacija svadbe.

U krugu porodice, bliskih prijatelja i njihove dječice, Amel i Jelena su proslavu prvog rođendana organizovali na Trebeviću, u hotelu Pino Nature, gdje su se dugo zabavljali uz muziku, ples, iće i piće.

Svaku minutu, kažu nam, posvetili su Kanu kako bi on bio nasmijan. Pričaju nam kako ih je prva godina s Kanom naučila mnogo toga.

"Otkako imamo dijete, život nam se u potpunosti promijenio. Njemu smo sve prilagodili. Sreća i blagodat da imaš dijete je neopisiva, a pogotovo ovakvog jednog medenjaka kakav je Kan", kazao nam je Ćurić.

Ponosni roditelji ističu kako je Kan izuzetno miran i pametan dječak, čime je njihova sreća daleko veća.

Kan je svoje rođendansko slavlje proveo budan cijeli dan, ali i noć. Ćurić nam govori kroz smijeh kako je tek jedan sat poslije ponoći zaspao.

"Dobio je brdo poklona pa smo ih cijelu noć zajedno otvarali", kazao nam je Ćurić.

Bosanskohercegovački pjevač najviše vremena provodi sa sinom i suprugom, ali i u studiju. Nedavno je publiku počastio pjesmom "Upaljač", a već sprema novi materijal.