Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka se ljudi druze a usput i malo zaslade sta fali.
Kakvi debili i pacenici komentarisu,to je strasno.Ko sve danas ima internet i pravo "glasa"...pa to je ludnica.Pacenici bez ikakvog zvanja i znanja komentarisu diplomiranog glumca i pjevaca poznatog na Balkanu.Jadovi smrdljivi,pogledajte sebe pa onda komentarisite druge.Fuj.
Klasik šuplje priče. Bio 5-6 puta u Gračanici i niko mi nije ponudio kolač. Popio kafu pojeo kolač uredno platio i otišao dalje. Samo da napomenem da je svugdje tako
za koride se ubila oboica dvoica rudonja
Kolač populizam
Nema većih krkana nego u Gračanici
Amel, vjeciti talenat. 😢
Kakvi negativni komentari za Amela strašno , kad je bio OBN Music Talents 2003 godine čitava Bosna i Hercegovina bodrila Amela a sada 20 godina kasnije sve nam je počelo smetati.
Ovaj glumac mladi mora da placa ove tekstove...
E sto me zaboli nesto za obojicu, a tek sto me zaboli za Gracanicu😤
2 seljačića
Za ovog znam da nije pjevac tj pjevac citav zivot u pikusaju a za ovog drugog ne znam da li je glumac jer nikad u zivotu nisam cuo za njega, zato me zanima, cemu ovaj clanak redakcijo.
Mali je ok al ovaj amel podje odjednom iskakat kao iz naftalina nema gdje ga nema :) slinojedac bio i ostao :) uvijek je volio copkat svoj nosic a i zamezit usput .
Lipa je centar Gračanice!
Hahahaha
Amer je skroz na mjestu momak. Njega hejtati je sasvim nepotrebno.