Showbiz
472

Amel Ćurić o svojoj djevojci Jeleni: Ona je moj stilista, kuhar, jednostavno sve moje

Piše: L. Č.
Bh, a odnedavno i regionalna muzička zvijezda Amel Ćurić je na sinoćnje svečano otvaranje Sarajevo Film Festivala došao u pratnji svoje djevojke, pjevačice Jelene Čabarkape iz Sarajeva koja je javnosti postala poznata nakon učešća u muzičkom showu "Zvijezda možeš biti ti".
Foto: Klix.ba
Foto: Klix.ba
Komentarišući ovogodišnji Sarajevo Film Festival Ćurić je kazao:

"Sarajevo Film Festival je nešto što treba da se dešava u našoj zemlji i gradu, a svi oni koji su protiv ovoga su neprijatelji ovog grada i ove zemlje. Nasmijana lica, sređeni ljudi... ovako blještavilo treba osjetiti bar na nekoliko dana i vidjeti kako je u svim velikim svjetskim gradovima u kojima se ovakve manifestacije dešavaju gotovo svakodnevno", kazao je Ćurić.

Na upit o tome kako će se zabavljati u toku Sarajevo Film Festivala i preferiraju li noćne izlaske, kažu kako više vole mirnije varijante.

"Izlasci za vrijeme SFF-a i nespavanje tih nekoliko dana su mu bili jako interesantni dok sam bio mlađi, no u zadnje vrijeme sa svojom djevojkom više volim neke mirnije varijante, pomalo penzionerski, da sjedimo kući i da se vratimo u neko normalno doba", kaže Ćurić za Klix.ba i dodaje kako su svi koncerti i svirke učinili da se zasitio noćnih izlazaka, te da više ne može podnijeti izlaske do 5, 6 ujutro.

"Posao nam je partijanje i noćni život, tako da privatno više volimo neku mirniju atmosferu", kazala nam je Jelena.

Odgovarajući na pitanja novinara o svojoj vezi, par je nastojao da što više privatnih stvari zadrži za sebe, no sa javnošću su odlučili podijeliti i neke detalje.

Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba
Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba
"Ja definitivno ne bih mogao biti s nekim ko nije u ovom poslu i ko ne razumije ono čime se ja bavim, a Jelena to definitivno razumije", kazao je Ćurić i dodao:

"Jelena mi dosta pomaže u biranju pjesama, a tako je bilo i za vrijeme trajanja X Factora. Ona je jednostavno sve moje, moj stilista, kuhar, sve...", dodao je Ćurić, dok je njegova djevojka na to kroz smijeh rekla:

"Moram priznati da sam i ja iznenađena ovim riječima."

Amel Ćurić ističe kako ne planira ići na odmor dok ne ispuni sebi zacrtane ciljeve. Nakon pobjede na muzičkom showu X Factor, potpisao je ugovor za poznatu hrvatsku izdavačku kuću Menart. Njegova nova pjesma je završena, a spot će biti gotov naredne sedmice.