Spojila ih muzika
463

Amel Ćurić i supruga Jelena slave 5. godišnjicu braka, prisjetili se dana svog vjenčanja

I. B.
Amela Ćurića i njegovu suprugu spojila je ljubav prema muzici (Foto: Instagram)
Amela Ćurića i njegovu suprugu spojila je ljubav prema muzici (Foto: Instagram)
Popularni bosanskohercegovački pjevač Amel Ćurić i njegova supruga Jelena proslavili su 5. godišnjicu braka, a fotografijama na društvenim mrežama prisjetili su se dana kada su jedno drugom izrekli "sudbonosno da".

Par koji je spojila zajednička ljubav prema muzici u braku je od 2017. godine, a sada su jedno drugom čestitali ovaj bitan datum.

Jelena, koju je javnost upoznala nakon učešća u muzičkom showu "Zvijezda možeš biti ti", podijelila je niz fotografija sa vjenčanja koje se održalo u ilidžanskom hotelu Hills.

"Sretna nam 5. godišnjica braka, ljubavi", napisala je Jelena.

Fotografiju s vjenčanja podijelio je i Amel na svom profilu, a u komentarima nizale su se čestitke paru.

Inače, među brojim gostima, pored očekivanih Amelovih i Jeleninih kolega iz svijeta showbiza, našle su se i ličnosti iz političkog života BiH kao što su Damir Mašić i Samer Rešidat, ali i teniser Damir Džumhur.

Pjevač i nekadašnji pobjednik "X Factora" suprugu je upoznao na zajedničkoj svirci, a jednom je priznao kako je odmah znao da je "to - to".

"Definitivno ne bih mogao biti s nekim ko nije u ovom poslu i ko ne razumije ono čime se ja bavim, a Jelena to definitivno razumije. Ona mi dosta pomaže u biranju pjesama... Ona je jednostavno sve moje, moj stilista, kuhar, sve...", govorio je Ćurić ranije za naš portal.

Amel je svoju izabranicu zaručio u Barceloni nakon dugogodišnje veze, a vjenčanje su zaključili medenim mjesecom na Maldivima. Zajedno imaju dječaka Kana, koji je ovoga jula proslavio 4. rođendan.

Kada je riječ o muzici, pjevač je posljednju pjesmu "Moje zauvijek", izbacio krajem decembra 2020. godine, kada je, poput brojnih drugih izvođača, iskoristio pandemijsku pauzu kako bi radio na novim projektima.