Otkrila detalje
12

Amber Heard ozlijedila kuk tokom priprema za maraton, snimljena na štakama u Madridu

L. R.
Amber Heard (Foto: EPA)
Amber Heard (Foto: EPA)
Glumica Amber Heard nedavno je snimljena kako se kreće uz pomoć štaka u centru Madrida.
Kako saznaje Page Six, glumica se ozlijedila na treningu tokom priprema za maraton u New Yorku. Na fotografijama koje su objavljene, glumica je u šetnji sa svojom sestrom Whitney Henriquez i svojom dvogodišnjom kćerkom Oonagh.

Amber Heard rekla je za medije da je ozlijedila kuk dok je trenirala za godišnji njujorški maraton koji bi se trebao održati u novembru ove godine.

Ona je također podijelila informaciju da su australski tužitelji nedavno odustali od potencijalnog kaznenog postupka protiv nje zbog optužbi da je lagala o tome kako su njezina dva psa prokrijumčarena u Australiju 2015. godine.

Također, navela je da nije odustala od snimanja od Hollywoodu, unatoč tome što se u septembru prošle godine preselila u Madrid, nakon što je završilo suđenje između nje i Johnnyja Deppa.

Podsjećamo, nedavno je objavljen i dokumentarac "Depp V. Heard" koji govori o suđenju između bivšeg para. Iako je Amber izgubila parnicu za klevetu protiv Deppa, koji je imao veliku podršku javnosti, nedugo nakon objavljivanja ovog dokumentarca i otkrivanja detalja, Depp sve više gubi podršku koju je imao tokom suđenja.