Showbiz
0

"Ally McBeal" uskoro supruga Harissona Forda

Sarajevo-x.com
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Hollywoodski veteran Harrison Ford i Calista Flockhart, zvijezda nekadašnje hit TV serije "Ally McBeal", navodno ovoga ljeta planiraju konačno stati pred oltar.

Harrison iza sebe ima dva propala braka, pa dugo nije bio siguran da li u bračnu luku želi zaploviti i po treći put. Međutim, prema pisanju američkog magazina National Enquirer sada je Calisti, s kojom se u vezi šest godina, priznao kako je spreman učiniti i taj korak.

"Rekao je kako će oženiti Calistu čim završi sa promocijom novog filma o Indiana Jonesu, a Calista ga drži za riječ", otkrio je izvor blizak slavnom paru.

Vjeruje se da će njihovo vjenčanje biti veoma intimno i bez previše buke i glamura, u krugu porodice i bliskih prijatelja.

Zvijezda novog filma "Indiana Jones and the Kingdom of the Crystall Skull" (65) je započeo romantičnu vezu sa 43-godišnjom zvijezdom popularne ABC-ove TV serije "Braća i sestre" nedugo nakon što su se upoznali na dodjeli Zlatnih globusa 2002. godine.

Američki glumac ima četvero djece iz prethodnih brakova, a svojoj dragoj pomaže odgajati njenog usvojenog 7-godišnjeg sina Liama.

Filmska zvijezda se nada usvajanju Liama, ali Calista mu je rekla kako se najprije moraju vjenčati.

"Harrison želi Liamu dati svoje prezime. Obožava ga kao da je njegova vlastita krv i Harisson je jedini otac kojeg je Liam ikada upoznao. Preostalo je još samo da oženi Calistu, jer bez vjenčanja nema usvajanja", kazao je neimenovani izvor za National Enquirer.