Novi izborni plakat
64

Alku Vuicu kritikuju zbog Photoshopa: "Da nisam pročitala ime, ne bih znala o kome se radi"

I. S.
Foto: Pixsell/Luka Batelić
Foto: Pixsell/Luka Batelić
Alka Vuica je na društvenim mrežama objavila novi predizborni plakat te dobila kritike onih koji smatraju da ne liči na sebe.
Pjevačica na parlamentarne izbore izlazi kao kandidatkinja na 15. listi koalicije Rijeke pravde u šestoj izbornoj jedinici.

"Pa šta se desilo s fotografijom? Da nisam pročitala ime, ne bih znala o kome se radi", "Budite prirodni. Ovaj Photoshop nista ne znači ako nemate program, ideju i rad na terenu", "Opet se Grubnić igrao u Photoshopu", "Što je previše, previše je", neki su od komentara.

Hrvatska pjevačica je ubrzo odlučila odgovoriti na negativne komentare koje je dobila.

"Fotografiju mi je uredio Marko Grubnić i preoduševljena sam", navela je i dodala kako bi se svi trebali više uređivati.

Ona je jučer objavila predizborni plakat na kojem pozira u haljini s leopard uzorkom i indijanskom perjanicom na glavi, što je također privuklo pažnju.

Ona je u nedavnom intervjuu za 24sata.hr govorila o svojoj nekadašnjoj odluci da se kandiduje za predsjednicu države te učlanjenju u SDP.

"'Za ideale ginu budale', rečenica je Bore Čorbe koju sam skužila nakon kandidature. Svijetu generalno treba jedna revolucija. Ja sam bila ispred Zelenih. Vjerovala sam da Hrvatska može zadržati svoju eko sigurnost. Da smo se nakon rata prozvali ekološkom državom s prekrasnim izvorima vode, šumama, morem, prirodom, imamo mogućnost za 50-ak godina, kao ekološka država, da budemo jedna od najbogatijih država u Evropi", izjavila je.