U krugu najbližih
12

Alicia Vikander i Michael Fassbender se vjenčali tajno na Ibizi

Klix.ba
Michael Fassbender i Alicia Vikander (Foto: EPA-EFE)
Michael Fassbender i Alicia Vikander (Foto: EPA-EFE)
Slavni holivudski par Alicia Vikander i Michael Fassbender vjenčali su se tajno na Ibizi u krugu najbližih članova porodice, prijatelja i kolega.

Iako njih dvoje nisu potvrdili informacije o vjenčanju, mediji prenose kako su jučer razmijenili zavjete na skromnoj ceremoniji na španskom ostrvu. Oni su viđeni s burmama na rukama u jednom španskom restoranu gdje su bili česti gosti i prilikom ljetovanja proteklih godina.

"Detalji vjenčanja nisu bili poznati. Oni su samo rekli gostima da dođu na Ibizu gdje su svi imali rezervisane sobe u hotelu", rekao je neimenovani izvor za novine Sun.

Sudeći prema fotografijama, novopečeni bračni par se nakon vjenčanja dobro zabavljao s prijateljima na egzotičnoj plaži.

Vikander i Fassbender su zajedno tri godine, a upoznali su se na snimanju filma "The Light Between Oceans" 2004. godine. S obzirom na to da Vikander ima 28 godina, a Fassbender 40, mnogi su osuđivali njihovu vezu, ali njih dvoje se nisu osvrtali na negativne komentare.

Irski glumac nije mnogo pričao o njihovoj vezi, ali prošle godine je rekao kako se osjeća dobro što mu se desila takva ljubav.