U braku 43 godine
19

Alice Cooper otkrio da ima "pakt o smrti" sa suprugom: Kad dođe vrijeme odlazimo zajedno

M. N.
Foto: AFP
Foto: AFP
Poznati rock muzičar Alice Cooper otkrio je kako sa svojom suprugom Sheryl Goddard ima "pakt o smrti" prema kojem će, kada vrijeme dođe, napustiti ovaj život zajedno.

Šokantni plan se odnosi na smrt bilo kojeg od njih dvoje, a muzičar je naveo da je razlog taj što ne mogu preživjeti jedno bez drugog.

"Ne bih mogao živjeti bez nje. Uvijek smo govorili da nikada neće doći vrijeme kada će jedno žalovati za drugim. Kada god se to desi, zajedno ćemo otići", rekao je.

U braku su 43 godine i nikada nisu prevarili jedno drugo. Zaljubili su se kada je Sheryl počela plesati na njegovim nastupima 1975. godine. Alice je uvijek govorio kako je ona njegova najbolja prijateljica.

"Oženite djevojku u koju ste zaljubljeni. To je bitna stvar. Nemojte se vjenčati s djevojkom koju samo volite. Mi se nikada ne svađamo i nikada nismo prevarili jedno drugo. Još uvijek smo savršen par", rekao je popularni muzičar.

Par se vjenčao 1976. godine i imaju troje djece - kćerke Calicao (38) i Sonora (27) te sina Dashiella (34).

Osim otkrića o "paktu o smrti" muzičar je kazao kako je prestao koristiti kokain tokom 1970-ih kada je shvatio da veliki broj njegovih prijatelja nije preživio zbog konzumiranja droge.

"Živio sam u periodu velike kokainske mećave. Nisam znao niti jednu osoba koja ga nije konzumirala. Preživio sam, ali mnogi moji prijatelji nisu", kazao je.