Brazil
0

Alexandre Pato se oženio

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Milanova brazilska nogometna zvijezda, 19-godišnji Alexandre Pato, izrekao je u utorak u Rio de Janeiru sudbonosno “da” sunarodnjakinji i glumici, tri godine starijoj Sthefany Brito.

Milanov nogometaš i njegova, tada još djevojka, zaručili su se u maju ove godine. Ceremoniji koja se odvila u Copacabana Palaceu svjedočio je i Milanov sportski direktor Ariedo Braida, a sve je potvrdila službena internetska stranica kluba sa San Sira na kojoj je i izrečena čestitka mladome bračnom paru.

Ipak, Braida nije u Brazil išao samo zbog zadovoljstva već je taj put iskoristio i u poslovne svrhe. Točnije, zaputio se u novu rundu pregovora sa Sevillinim napadačem Luisom Fabiano, najboljim strijelcem Kupa konfederacija (pet pogodaka) i nogometašem željnim nastupa u dresu “rossonera”. Problem koji nastaje u realizaciji ovog transfera stvara njegov klub željan prilične “opipljive” zarade na svom napadaču.

Podsjetimo da je Sevilla već odbila Milanovih 14 miliona eura za svog strijelca, ugovorom vezanog do 30. juna 2011. godine.