Uživaju u odmoru
52

Alex Rodriguez ljetuje u Hrvatskoj, s djevojkom prošetao Rovinjem

I. S.
Foto: Pixsell/Srećko Niketić
Foto: Pixsell/Srećko Niketić
Alex Rodriguez, nekadašnji bejzbol igrač, ljetuje u Hrvatskoj s djevojkom, fitness trenericom Jaclyn Cordeiro. Njih dvoje su viđeni u Rovinju dok su išli na ručak.

Prethodno su bili u Splitu. Jaclyn je na svom Instagram profilu podijelila zajedničku fotografiju na kojoj šetaju Splitom te snimak na kojem s prijateljicama vježba na jahti.

Jaclyn i Alex su u ljubavnoj vezi od oktobra prošle godine. Izvor je za američke medije kazao da se odličnu slažu, ali da ne razmišljaju o vjeridbi. On je prije bio u vezi s Kathryne Padgett, koja je također fitness instruktorica.

Prije dvije godine raskinuo je vjeridbu s Jennifer Lopez. Tada su naveli da su shvatili da bolje funkcionišu kao prijatelji i da se raduju što će tako i ostati.

"Nastavit ćemo sarađivati i podržavati se u našim zajedničkim firmama i projektima. Želimo jedno drugom i svojoj djeci najbolje. Iz poštovanja prema njima, imamo samo još jedan komentar: Hvala svima koji su nam poslali riječi podrške", naveli su u zajedničkom saopćenju.

Jennifer se prošlog ljeta udala za Bena Afflecka. Međutim, pojavili su se navodi da već neko vrijeme imaju problema u braku.