|

Alex Reid: Spavao sam s muškarcima i prostitutkama

Alex Reid: Spavao sam s muškarcima i prostitutkama
1
Klix.ba
20.11.2012. u 19:37
26
komentara
1

dijeljenja
Alex Reid: Spavao sam s muškarcima i prostitutkama Alex Reid
Britanski kickboxer Alex Reid otvorio je dušu za magazin Now pričajući o raskidu s vjerenicom Chantelle Hougthon i burnom životu svog alter ega Roxanne.
Chantelle je ostavila Alexa u septembru izajvivši kako nije znala ništa o njegovim avanturama iz prošlosti, pogotovo ne o onim u krevetu. Tvrdi kako joj je rekao samo to da se odjenuo kao žena tokom braka s bivšom suprugom Katie Price kako bi privukao pažnju javnosti.

Ali tridesetsedmogodišnji sportista, umjetnik i glumac izjavio je kako je njegova ljepša polovina znala sve kontroverzne detalje njegovog života.

"Za sebe kažem da sam heteroseksualac koji voli male perverzije. Seksualno sam liberalan i osoba širokih pogleda. Ali Chantelle je znala sve to prije nego smo započeli vezu. Upoznala je i moj alter ego Roxanne. Rekao sam joj da sam eksperimentirao u seksu sa svim čudnim i predivnim stvarima i da sam probao skoro sve", rekao je ovaj kontroverzni muškarac u svojoj ispovjesti.

Ali, priznao je kako joj je tek nakon rođenja njihove petogodišnje kćerke Dolly rekao kako je spavao s muškarcem.

Alex kao Roxanne Alex kao Roxanne
"Eksperimentisao sam s muškarcima kada sam bio mlađi, ali to je bilo prije nego sam upoznao Chantelle i Katie. Kada se Dolly rodila, sjeo sam i priznao joj to, ali ona se i dalje željela udati za mene. Vremenom sam shvatio da preferiram seks sa ženama, zato sam se vjenčao sa Katie i vjerio sa Chantelle. Želio sam biti s jednom ženom s kojom ću provesti ostatak svog života", rekao je Alex.

Iako su ga optuživali da je prevario svoju bivšu zaručnicu sa prostitukom, on je to negirao.

"Nikada. Spavao sam s prostitutkama davno, ali to rade mnogi muškarci. Imam raznoliku i zabavnu prošlost i zaista sam uživao", rekao je.

Kako je Alex rekao, odlučio se da svoju priču podijeli sa javnošću jer se osjećao kao da ga je Chantelle stjerala u ćošak pričom u kojoj on ispada seksualni tamničar.

"Otkad su seksualne igračke i pornografski filmovi perverzni i prljavi? Želim da razjasnim: bez obzira na to šta sam radio u prošlosti, od dana kada sam je upoznao do dana kada sam sve rekao Chantelle volio sam je i nisam je nikada prevario", rekao je Alex.

Chantelle je ostavila Alexa u septembru. Njen predstavnik je kazao kako je bila šokirana kada se Alex pojavio kao Roxanne u javnosti s njom dok je bila u osmom mjesecu trudnoće, ali je prešla preko toga.

"Kada se porodila otkrila je kako se dopisuje s muškarcem i kada joj je priznao da je spavao s muškarcima shvatila je da to ne može podnijeti i da on nije ona osoba za koju se predstavlja", rekao je u izjavi Chantellein predstavnik.
Prijavi grešku


Komentari (26)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...