Dao mu uputstva
0

Alex Reid pisao mužu Katie Price: Ona koristi seks kao oružje

Klix.ba
Alex Reid
Alex Reid
Alex Ried napisao je pismo Kieranu Hayleru, novom mužu svoje bivše supruge Katie Price, koje je poslao magazinima kako bi ga svi pročitali. U pismu ga je upozorio kako Katie "koristi seks kao oružje" te je biti s njom isto kao i biti sa Jekyllom i Hydeom.

Alex je iskoristio vlastito iskustvo s Katie te opisao Keiranu kakav će mu život biti. Priznao je kako je, bez obzira na sve glamurozne zabave na koje su išli, više volio vidjeti Katie ujutro kada je bila čupava i neuredna.

"Iako smo na svakoj zabavi uživali i opijali se bez mjere, najviše sam cijenio jutra nakon toga. Siguran sam da znaš na šta mislim. Katie bi izgledala blijedo i imala razmazanu šminku, ali meni nikada nije bila ljepša", napisao je Ried.

U nastavku je upozorio svog suparnika da se ne navikava na slavu jer će osjetiti bijes svoje nove supruge.

"Dobio sam poziv za jedan intervju, ali ona je rekla da ne idem: 'Ne vrti se svijet oko tebe, nikada nećeš biti slavan kao ja', rekla mi je tada".

Reid je pisao i o tome kako je Katie uvijek birala šta će obući te da je za sve imala zamjerku.

"Nije joj se sviđala moja odjeća. Oblačila me tako da izgledam kao član nekog boy benda. Uglavnom, seks s njom je bio fantastičan, ali ona ga je koristila kao oružje da dobije ono što želi", upozorio ga je Reid.