Manekenka očekuje drugo dijete
0

Alessandra Ambrosio pokazala trudnički stomak

Sarajevo-x.com
Nakon što je prošli mjesec objavila da je trudna, supermodel modne kuće "Victoria's Secret" Alessandra Ambrosio objavila je na svom Facebook profilu sliku u bikiniju s odmora u Brazilu, na kojoj joj se vidi trudnički stomak.
Alessandra je postavila fotografiju s plaže, na kojoj joj dvije prijateljice miluju trudnički stomak. Na osnovu fotografije jasno je da atraktivnoj manekenki prija druga trudnoća.

Alessandra protekle dvije sedmice provodi sa prijateljima i porodicom u svom rodnom gradu Florianópolis u Brazilu, a s njom je njena trogodišnja kćerka Anja Louise

Otkako njena trudnoća nije tajna, Alessandra svugdje ponosno pokazuje svoj stomačić.

U novembru je odradila reviju Victoria's Secret iako je bila u drugom mjesecu trudnoće što na njeno zadovoljstvo niko nije primijetio.

"Sedmicu prije toga svom sam agentu kazala da neću stati u odjeću na reviji jer sam se udebaljala. No, uz pomoć dijete i trenera uspjela sam, a niko nije ništa primijetio iako sam se skinula u donji veš", kaže Alessandra

Manekenka, koja očekuje dijete s vjerenikom Jamiejom Mazurom, kazala je da joj je protekla godina bila najbolja u životu, a druga trudnoća je stigla kao blagoslov.