On ne bi tako napravio
60

Alen Islamović o nastupima Aleksandre Prijović: Po meni je ono patnja, bez veze se cijedila

D. J.
Foto: Klix.ba
Foto: Klix.ba
Bosanskohercegovački muzičar Alen Islamović prokomentirao je navode da će jedan od najpoznatijih bendova bivše države Bijelo Dugme 2024. godine organizirati jubilarni koncert povodom 50. obljetnice osnivanja.

"Pa ne znam, ne znam, sve je do odluke Gorana. Ja stojim tu na usluzi, a da znam, da imam neke informacije da će to biti, rekao bih vam. Ne mogu vas slagati, ne znam i ne mogu ni potvrditi hoće li to biti. Ali ako organizatori žele da se to dogodi, ja stojim na raspolaganju. Ja sam rekao Goranu, gdje god ti, ja ću s tobom i u mišju rupu, ali da to bude dobro", rekao je Islamović za Kurir.

Pjevač se osvrnuo i na nastupe Aleksandre Prijović koja je rasprodala pet zagrebačkih Arena.

"Prijović je trebala raditi Hipodrom u Zagrebu, bez veze se patila s pet Arena. Bolje bi joj bilo da je dovela 50 hiljada ljudi ili možda sto na Hipodrom u Zagrebu i riješila problem jednim udarcem. Onako se patila. Po meni je to patnja. Ja bih prije otišao na Hipodrom i radio jedan pošten koncert za 200-300 hiljada ljudi, kao što smo ga napravili, nego tu se cijediš u Areni da naguraš 200 hiljada, treba ti 10 Arena", smatra Islamović.