|

Alen Albinović: 'Ćiro, jako ste sempatični'

Alen Albinović: 'Ćiro, jako ste sempatični'
2
S
Sarajevo-x.com
13.11.2009. u 08:00
48
komentara
2

dijeljenja
Alen Albinović: 'Ćiro, jako ste sempatični'
'Pojavljivač na televiziji', ljubitelj i imitator Jelene Karleuše, te odnedavno učesnik OBN-ovog reality show programa 'Big Mama House' Alen Albinović, priključio se onima koji bodre bh. reprezentaciju pred meč sa Portugalom. No, svoju poruku na Facebooku, koja ovih dana kruži e-mailom, postavio je na lažni profil Ćire Blaževića poželjevši mu plasman u 'Južnoameričku republiku'.
Alen Albinović, sarajevski momak koji se proslavio sa nekoliko pojavljivanja u emisiji Red Carpet Nova TV, u poruci koja se ovih dana šalje e-mailom 'kako bi se malo nasmijalo', selektoru bh. nogometne reprezentacije obraća se sa 'dragi Miroslave', i na nemušt način, pun pravopisnih i materijalnih grešaka, piše sljedeće:

'Smatram se predstavnikom cijele nacije i željeo bi da vam u ime svi nas poželjem najbolje u Portugaliji. Ja vam mogu reći da ću sa svojim mnogobrojnim prijateljima gledati utakmicu i navijati za našu majku, a to je naša Bosna i Herecegovna. Vi ste pravi čovjek za nas i jako ste sempatični i harizmatčna osoba. Nadam se da ćemo se plasirati na svjecko prvenstvo u Južnoameričku republiku.

S poštovanjem

Albinović Alen'

I sve bi vjerovatno bilo u redu i ništa ne bi bilo sporno da se ne radi o osobi koja se iz petnih žila trudi da postane neko, i koja se domaćoj javnosti 'nazor' želi nametnuti kao celebrity umjetnik koji tobože šokira javnost. No, prije i poslije svega, valjda se treba znati čitati i pisati, pa tek onda staviti ruke na tastaturu. Ova poruka tome vjerno svjedoči.
Prijavi grešku


Komentari (48)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...